Címke: ételfotó

2017-11-07
Ezt a mandulatortát sokan ismerhetik a svéd lakberendezési áruház étterméből. A tészta nem tartalmaz lisztet, csupán őrölt mandulát; a töltelék vaníliás krém és pirított mandula. Recept itt...
Nincs hozzászólás
2017-10-29
Ez a csokis-céklás süti nem tartalmaz sem lisztet, sem hozzáadott cukrot. Fotó: Az élet napos oldala gasztroblog Recept itt...
Nincs hozzászólás
2017-10-27
Ha egyszer kipróbálod a tangzhong módszert kelt tésztához, biztos, hogy gyakran fogod alkalmazni ezt a nagyszerű Ázsiából származó praktikát, melyet kenyerekhez, péksüteményekhez alkalmaznak. A tangzhong módszerrel készített tészták sütés után három nap múlva is puhák, foszlósak maradnak. A receptet itt találod >> Kakaós...
Nincs hozzászólás
2017-10-24
Kakaós wassant. Kelt csigák TangZhong módszerrel. Ezzel a technikával különlegesen finom kelt tészta készíthető - napokig puha, friss, foszlós marad. Recept itt >> Fotó: B. Csánk...
Nincs hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás