Címke: gasztrofotó

2018-05-05
Görögországban mindenhol találkozhatunk a frapéval, nyáron mindenki ezt a jeges kávét iszogatja. Lehet kérni édesen (gliká) közepesen édesen (metrio) cukormentesen (szketo) tejjel (megalla), tej nélkül ( horisz gála), no meg lehet kérni fagyival (pagoto). A receptjét itt találod >> Fotó: B. Csánk Györgyi   Kövesd Facebook...
Nincs hozzászólás
2018-04-11
A házi tésztának párja nincs. Időigényes az elkészítése, de megéri. Kísérletezhetünk is vele, ahogy Györgyi tette: medvehagymát gyúrt a tésztába.   A medvehagymás sonkás tészta receptje itt található >> Fotó: B. Csánk Györgyi   Kövesd Facebook...
Nincs hozzászólás
2018-03-27
A sokak által kedvelt svéd mandulatorta receptje ihlette, és aki kóstolta, állítja: jobb, mint az eredeti. Ropogós diógrillázzsal különösen finom. Jót tesz a tortának, ha fogyasztás előtt egy napot pihen a hűtőben. B. Csánk Györgyi receptje https://eletszepitok.hu/diotorta-diogrillazzsal-lisztmentes/   Kövesd Facebook...
Nincs hozzászólás
2018-03-12
Laktózmentes recept, itt találod >> https://eletszepitok.hu/lasagne/ Kövesd Facebook oldalunkat: szepitokmagazin Testvéroldalunk: eletszepitok.hu Instagram...
Nincs hozzászólás
2018-01-26
A túlérett banánt felhasználhatjuk süteményekhez, remek ízt ad például a zabkeksznek. Gyorsan összeállítható, Györgyi cukormentesen készítette. Az alap dúsítható aszalt gyümölccsel, citrushéjjal, csokival, kókuszreszelékkel... Recept itt >> Ezeket is...
Nincs hozzászólás
2018-01-24
A quiche (ejtsd: kis) a francia konyha egyik hagyományos étele, francia pizzának is nevezik. Omlós tésztaágyon gazdag feltéttel, általában tejszínes tojással összesütött lepény. Melegen, hidegen is fogyasztható, sokféle feltéttel készíthető, tetszés szerint ízesíthető, akár a pizza. Tehetünk bele paprikát, paradicsomot, póréhagymát,...
Nincs hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás