2017-10-24
Kakaós wassant. Kelt csigák TangZhong módszerrel. Ezzel a technikával különlegesen finom kelt tészta készíthető - napokig puha, friss, foszlós marad.
Recept itt >>
Fotó: B. Csánk...
Nincs hozzászólás
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.