Címke: sütés-főzés

2018-01-26
A túlérett banánt felhasználhatjuk süteményekhez, remek ízt ad például a zabkeksznek. Gyorsan összeállítható, Györgyi cukormentesen készítette. Az alap dúsítható aszalt gyümölccsel, citrushéjjal, csokival, kókuszreszelékkel... Recept itt >> Ezeket is...
Nincs hozzászólás
2018-01-02
Ha egyszer kipróbálod a tangzhong módszert kelt tésztához, biztos, hogy gyakran fogod alkalmazni ezt a nagyszerű Ázsiából származó praktikát, melyet kenyerekhez, péksüteményekhez alkalmaznak. A tangzhong módszerrel készített tészták sütés után három nap múlva is puhák, foszlósak maradnak. A sajtkrémes csiga receptjét itt találod...
Nincs hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás